Sponsoren

Herauten op de Stelling, Zuidoost- en Zuidfront

Het project staat nog maar in de kinderschoenen, toch hebben de volgende partijen hun medewerking al toegezegd of leveren een financiële bijdrage: Provincie Noord-Holland, gemeente Ronde Venen, de Stichting Promotie Uithoorn en De Kwakel, het Museum Weesp en Natuurmonumenten.

Krayenhoff keert terug, Noord- en Zuiderzeefront

De fondsenwerving voor het verhalenproject is (bijna) rond. De provincie Noord-Holland dekt de helft van het tekort, er doen heel veel vrijwilligers mee en nu zoeken we nog sponsoren voor de andere helft van de financiering. We zijn op zoek naar fondsen, gemeenten en bedrijven die dit mooie project willen steunen.

Dit project wordt ondersteund door de Provincie Noord-Holland, de gemeenten Alkmaar, Gooise Meren, Beemster, Zaanstad, Edam en Diemen, het Prins Bernhard Cultuurfonds, Waterschap Amster, Gooi en Vecht, de Stichting Daendels, Merlet Interim BV, het Water en Broodfonds, Cono Kaasmakers en Promis Advies op Maat.

Voor de uitvoering van het project krijgen we alle medewerking van de eigenaren van de forten: Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, Wijnfort Bart, Fort Resort Beemster, Stichting Pampus en Landschap Waterland.

Leven op de Stelling, Zuidwestfront

Het verhalenproject Leven op de Stelling is bekostigd door de provincie Noord-Holland, de J.C. Ruigrokstichting, het Prins Bernhard Cultuurfonds, de gemeenten Velsen, Haarlemmermeer, Beverwijk, Heemskerk en Zaanstad, Hoogheemraadschap Rijnland en de Rabobank Regio Schiphol.

Fort bij Penningsveer 2 - kopie