Sponsoren

Krayenhoff keert terug, Noord- en Zuiderzeefront

De fondsenwerving voor het verhalenproject verloopt voorspoedig, maar is nog niet geheel rond. Er is geld nodig voor de verhalenbijeenkomsten; de verhalenvertellers en schrijvers, de filmers en de feestelijke presentatiebijeenkomsten, de foto’s voor het boek en het maken van boek en film.

De provincie Noord-Holland dekt de helft van het tekort, er doen heel veel vrijwilligers mee en nu zoeken we nog sponsoren voor de andere helft van de financiering. We zijn op zoek naar fondsen, gemeenten en bedrijven die dit mooie project willen steunen.

Dit project wordt ondersteund door de Provincie Noord-Holland, de gemeenten Alkmaar, Gooise Meren, Beemster, Zaanstad en Edam, het Prins Bernhard Cultuurfonds, de Stichting Daendels, Merlet Interim BV, het Water en Broodfonds, Cono Kaasmakers en Promis Advies op Maat.

Voor de uitvoering van het project krijgen we alle medewerking van de eigenaren van de forten: Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, Wijnfort Bart, Fort Resort Beemster, Stichting Pampus en Landschap Waterland.

Leven op de Stelling, Zuidwestfront

Het verhalenproject Leven op de Stelling is bekostigd door de provincie Noord-Holland, de J.C. Ruigrokstichting, het Prins Pernhard Cultuurfonds, de gemeenten Velsen, Haarlemmermeer, Beverwijk, Heemskerk en Zaanstad, Hoogheemraadschap Rijnland en de Rabobank Regio Schiphol.

Fort bij Penningsveer 2 - kopie